Polgári Fanni

Feladat
Oszd meg, ha tetszett

Inspiráció
Nyomot hagyni a világban, azután visszavonulni… E-gondolat mentén alakítottam ki a Polgári Fanni brand arculatát. Mivel egy fotós a képeivel formálja a megjelenését, így minden arculati elem, “csak” kiegészítésként szolgál. Úgy hoztam létre egyedi megjelenést, hogy azzal ne korlátozzam az esetleges későbbi stílusváltást. Így a fő hangsúly a betűtípuson van, ami minden platformon a képek kiegészítése. Legyen szó egy hirdetésről, magazin megjelenésről, vagy a saját portfolióról. Ezért készítettem egy saját betűtípust, ami teljesen egyedivé teszi a Polgári Fanni brandet.

Logó
Egy olyan logót szerettem volna készíteni, ami utal a fotózásra, többféle képpen lehet használni a fotókon, akár vízjelként is, de mégse tűnjön annak, és tartalmazza a monogramot, így signoként is megállja a helyét. Így a PF-ből kialakítottam egy képkeretet, ami mindhárom felhasználási módnak megfelel.

Betűtípusk
A betűtípus a Cervidae nevet kapta, ami latinul szarvast jelent, így találtam meg a helyét Fanni kedvenc állatának, továbbá néhány betű például a “K” és az “R” formáiban emlékeztet egy agancshoz. A betűkészlet a vékony vonásaival, nőies formáival kiválóan beilleszkedik egy esküvői környezetbe, családi fotózásba, de akár egy magazinba is. Megterveztem a magyar ABC összes betűjét, a @ és az & jelet, illetve a számokat és pár írásjelet, így szinte mindenhol használható.