Red Lab Coffee

A Red Lab Coffee a Hungarian Barista Academy saját márkás kávéja, mely a győri Szomszéd kávézóban vásárolható meg. Ezek a kávék remek alternatívát kínálnak azoknak, akik nyitottak a különlegesebb ízvilág felé. A Red Lab Coffee kínálatában három állandó és egy, mindig változó kávé típus található meg, melyek leginkább Dél-Amerikából és Ázsiából kerülnek hazánkba.

Két féle címkét készítettünk el. A The Red One, The Black One és a The Gold One egy csoportba tartoznak, hiszen ezek az állandó kínálatban vannak. Külön és mindig megújuló címkét kapott a The Unique One.

Mindkét design-ban központi szerepet kaptak a színek. Élénk és hivalkodó árnyalatokat használtunk, melyek jellemzők a származási országokra.

 

The Red One, The Black One, The Gold One:

A dél-amerikai származásból adódóan a címkék központi eleme a brazíliai Megváltó Krisztus szobra. A címkén helyet kaptak Brazília domborzati térképének elemei, és egy élénk színvilágú mintázat, utalva a riói karneválra.

 

The Unique One:

Ennél a címkénél egy kaméleon sziluettjét helyeztük a középpontba, a Machu Pichu látképével kitöltve. Minden motívum kézzel rajzolt, hogy erősítsük az egyediség érzetét. Dzsungel hangulatot szerettünk volna megidézni, erre utal mind a színvilág, mind pedig az élővilág.

 

A két címke között a háttérben elhelyezett brazil domborzati térkép, illetve a festék pacák teremtik meg a kapcsolatot.

www.samucynthia.com

Project details

Designers

Varga Balázs, Samu Cynthia

Client

Hungarian Barista Academy, Red Lab Coffee

Photo

Varga Balázs, Samu Cynthia

Project location

Győr, Hungary

Share